Varstvo in animacija otrok na poroki

............

Čudovit dan, ki je poseben in pomemben tudi za male nadobudneže. Tudi zanje je treba pripraviti zabavo za otroke, druženje, pripomočke, različne aktivnosti in seveda presenečenje, da se bodo vajinega dne spominjali še dolgo dolgo.

Za vesele spomine otrok na vajino poroko z veseljem poskrbimo mi. S sabo prinesemo vse potrebne pripomočke, rekvizite in aktivnosti, ki poskrbijo, da se skozi celotno poroko veliko dogaja za male nadobudneže. Kaj vse prinesemo, je odvisno od števila in starosti otrok, saj se med seboj zelo razlikujejo in prav je, da se posvetimo in prilagodimo vsakemu posebej.
Hkrati lahko poskrbimo tudi za presenečenje zanje, saj jih tako obišče tudi navihani pravljični lik kot na primer vedno nasmejana klovnesa Tinka Šminka ali navihana Pika Flika. Obe lahko pripravita aktivno predstavo z obilico čarobnega prahu, plesa, zabave in super rajanje za male prijatelje na poroki.

A ker se poročni dnevi med seboj razlikujejo, se z veseljem srečam z vama, da skupaj pripravimo ideje animacijo in vse potrebno za otroke na poroki.
Lahko mi pišita tudi na mail: tjasa@malalu.si in pripišta, kako sta si zamislila vanjin dan, koliko časa bi potrebovala animacijo oziroma varstvo na poroki.
Želita, da jih obišče in preseneti le pravljični lik in jih animira 2 uri? Koliko otrok bo na vajini poroki in približno katere starosti so? Imata kakšne posebne želje? Je na lokaciji, kjer bo poroka namenjen poseben prostor za otroke?

JA, vem, da sem radovedna, a le tako lahko lahko zagotovimo prav poseben dan tudi najmlajšim udeležencem poroke.