Ustvarjeno sončnega 24. februarja 2016

Pika Flika je risala nasmehe. Urha in njegove prijatelje je presenetila na njegovi rojstnodnevni zabavi v Mislinji.

Točno 64 dni nazaj je Pika Flika obiskala Urha na praznovanju njegovega 6. rojstnega dne. Urhova mami je sodelovala v Mala Lu nagradni igri in Pika je izžrebala malega srečneža.

Super so se imeli. Pika Flika je z Urhovo pomočjo čarala (P.S. slavljenci imajo čarobno moč – ČISTO ZARES). Seveda so jima pri čaranju pomagali Urhovi prijatelji, saj več prstkov in več čarobnega praha vedno prav pride. Pika Flika kot prava navihanka, je male prijatelje preizkusila, kako so spretni v veščinah, ki jih potrebuješ, če obiščeš otok Taka Tuka. Vsi skupaj so plesali, peli, se žgečkali in se super imeli. Pika uživa v nenavadnih igrah, tekmovanjih zato se je odločila da organizira smešno pevsko tekmovanje. Pika Flika se ni mogla odločiti, kdo je bil najglasnejši in so vsi skupaj povprašali radovedni klobuk, kdo je bil najboljši, vendar je tudi zanj bila odločitev pretežka. Vsi so se zelo zelo trudili zato so seveda vsi dobili nagrado (:. Med druženjem so otroci spoznali in preizkusili Mala Lu igračo, o kateri kmalu zaupam kaj več (:

Seveda pa rojstni dan, kjer je Pika Flika ne more biti brez balonov različnih oblik in velikosti. Vsem je izdelala figurice po njihovih željah in idejah (:

Juhej, Pika Flika je navdušena, da je presenečenje za Urha uspelo in da bo slavljencu ter njegovim prijateljem zabava ostala zapisana v njihovih srčkih.