Tinka Šminka

............

Robčkov ne nosi sabo, ker bi bila prehlajena ali žalostna ampak za… ko jo spoznaš izveš!

Simpatična klovnesa živi v potujočem cirkusu Bugi Vugi, skupaj s prijatelji čarodeji. Pleše, skače, žonglira, se uči čarati ter se zabava. Zabava za otroke je njena prva misel. Med popotovanjem se rada ustavi in obišče male prijatelje. Popelje jih v svet cirkusa in cirkuških vragolij.

Praznovanje rojstnega dne s Tinko Šminko

Povabi Tinko Šminko in spoznaj njen cirkus. Vijolična klovnesa otroško druščino spozna s cirkuškimi vragolijami. Skupaj naredijo prve korake v svet žongliranja, preizkusijo njene mini hodulje, si nadenejo rdeče noske in naredijo najbolj smešne frizure. Hitri prstki otrok skupaj z njo čarajo in oblikujejo modelirne magične balone.

Tinka Šminka s svojim vlakom Bugi Vugi obiskuje različne skrite kotičke sveta in tako njenim malim prijateljem pokaže, kaj vse je odkrila med raziskovanjem in kaj novega se je naučila pričarati. Zabava in rajanje s Tinko je vedno polno presenečenj in nadvse rada vključi v animacijo otrok igre, katere spodbujajo k skupnemu sodelovanju in dogovarjanju, obračanju pravil (iger) na glavo, veliko se gibajo in zabavajo.

Povabi Tinko Šminko in skupaj s prijatelji boste odkrili svoje skrite talente in se skupaj odpravili v cirkuški svet Tinke Šminke.

Tinka Šminka se rada pripelje tja, kjer so mali nadebudneži, kjer se odvija zabava, druženje in rajanje ter kjer se vsi radi igrajo in žgečkajo.

Pobarvanka Tinka Šminka