Dan do katerega jaz vedno odštevam in rišem križce na koledarju. Veselim se ga, vsakega posebej in vem, da se ga veselijo tudi mali prijatelji.
Ker to pomeni da bo prišel tudi čas praznovanja in zabave s prijatelji. Kar spomnem se, kako super občutek je, ko komaj čakaš ,da bodo kazalci na uri točno na tistem mestu, kateri pomeni začetek praznovanja!
Kaj bodo jedli in pili, ali bo torta ali kolački s svečkami, ali bodo slani ali sladki prigrizki na voljo,… vse to sem prepričana, da boste pripravili odlično za vašo zabavo.
Kaj bodo otroci delali in kako se bodo zabavali, za to pa ne potrebujete skrbi, pri tem vprašanju, vam lahko jaz pomagam.

tinka šminka klovnesa

Ples, zabava, rajanje, baloni, čaranje, presenečenje, smeh, nepozabni spomini, igre, poslikava obraza, ples, baloni, domišljija,… zabava za rojstni dan, kjer se otroci zabavajo in starši brezskrbno uživajo.
Veliko smeha prineseta s sabo na rojstni dan Pika Flika in Tinka Šminka.

Skupaj z otroci se Tinka Šminka odpravi v svet cirkusa, cirkuških spretnosti in zabavnega popotovanja v različne dežele, spoznajo Tinkine prijatelje čarodeje, ki živijo z njo v njenem cirkusu Bugi Vugi in se naučijo čarati. Odplešejo njen zabavni ples Bugi Vugi, se igrajo Tinkine cirkuške igre in zabavajo.
Ali pa obiščejo otok Taka Tuka, do katerega jih vodi zabavna dogodivščina mimo gozda žgečkljivih navihanih opic.S pomočjo čarobnega prahu spoznajo prebivalce otoka Taka Tuka in preverijo kako delujejo semaforji na otoku. Trenirajo pihanje svečk in se zabavajo v navihanih Pikinih igrah.
PikaFlika2

Ampak, da lahko pripravi Tinka Šminka ali Pika Flika zabavo, ki bo ostala v spominu malih prijateljev in seveda slavljenca, sem zelo radovedna.
Zakaj?
Ker ima slavljenec rojstni dan le enkrat v celem letu in mora biti res poseben.
Ker rada pripravim presenečenje za slavljenca, ker me najbolj osreči velik nasmeh na obrazu in iskrice v očkah otrok.
Ker vsako rojstnodnevno animacijo oziroma zabavo rada prilagodim slavljencu. Vse informacije, ki mi jih zaupate, meni pomagajo narediti zabavo za male nadobudneže nepozabno.
Kaj vse pa me zanima, da lahko poskrbim kot Tinka Šminka ali Pika Flika za super zabavo, najdeš tukaj: http://malalu.si/zakaj-sem-tako-radovedna-pri-pripravah-na-rojstni-dan/