Ustvarjeno, oktobra 2016

Veš, Pikin očka gusar pluje po širnih morjih. Pika se velikokrat odpravi z njim na pot, kjer spoznava in skupaj z njim odkriva različne kraje, ljudi in običaje. Vedno si na potovanjih izbere ali poišče kakšen spominek ali dva (v resnici si jih vedno vzame veliko več :), saj ima Pika veliko prijateljev, katere rada obdari). Ti spominki so zanjo prava dragocenost.

Ko se vrne domov, hitro obišče svoje prijatelje ali pa oni obiščejo njo takoj, ko vidijo, da se iz dimnika kadi ali pa so prižgane luči po vsej vili. Nato se Pikina najljubša lahko igra začne.

Preden prijatelji vstopijo Pika po hiši skrije najrazličnejše spominke, ki jih je prinesla s potovanja. Na list papirja nariše zemljevid (hiše), kje vse se skrivajo zakladi in nato se lov na skriti zaklad začne. Seveda jim tudi malo ponagaja, saj na zemljevid označi veliko več možnosti, kje vse se skrivajo darilca in tako skupaj odkrivajo zaklad in se zabavajo.

Kadar pa ni bila na kakšnem potovanju, pa hitro s prijatelji skupaj poiščejo nekaj igrač, določijo enega, ki bo igrače skrival in lov na skriti zaklad je pripravljen.

Poskusi Pikino igro, s prijatelji boste zagotovo uživali v iskanju skritih zakladov!

(Za jutri ima zaklade že ima pripravljene, juhej :)  )pika_flika

 

Veš, Pikine igre so vedno zabavne, malo drugačne in navihane. Kmalu ti zaupam, katero igro najraje igra Tinka Šminka, ko se potepa naokoli.