Pika Flika ima veliko prijateljev.

Malih in velikih. Tistih s katerimi se srečajo vsak dan in tiste, kateri se srečajo ob praznovanjih in pihanju svečk. Tistih na dveh nogah ali štirih tačkah. Tistih, ki uživajo v njeni družbi in se skupaj zabavajo. Veliko nas je.
In Pika Flika (zakaj je Flika izveš tukaj: http://malalu.si/pika-flika-pika-nogavicka/ ) uživa, ko lahko male prijatelje presenti, osreči in nasmeji.
Včasih male prijatelje obišče in osreči, ko oni njenga obiska res ne pričakujejo, včasih jo “zavijejo” v škatlo in je darilo na rojstnem dnevu, včasih s pomočjo prijateljice napiše pismo in ga pošlje po pošti prijatelju, včasih posname video za malega prijatelja in ga mamice pokažejo malemu nadobudnežu, včasih pride na poslovilno duda zabavo in odnese dude k gospodu Ficku, včasih poskrbi za nepozabno rojstnodnevno animacijo na zabavi, včasih te pozdravi na otvoritvi trgovine, igralnice ali otroškega igrišča,… srečaš jo lahko na različnih dogodkih in ob različnih priložnostih.

A vedno oblikuje balone in iz njih izdela najrazličnejše živali ali pripomočke, ki rišejo nasmehe malim in velikim prijateljem. Vsak rojstni dan, ki ga Pika Flika obišče obdari otroke z baloni. Za vse prijatelje oblikuje figurice, ki otroško domišljijo popeljejo na otok Taka Tuka.
Baloni so njeni spremljevalci… ste kdaj dobro pogledali, kakšne elastike Pika Flika uporablja na koncu svojih kitk?

Res ima rada balone…kot tudi vse svoje male in velike prijatelje! (tudi tiste, katere bo šele spoznala) ;)

Pika baloni