Od pegic do pikic

............

Pegasta deklica Pika Flika, klovnesa Tinka Šminka, barvaste Frančeske in pikčasta Doti – vse so Mala Lu. Obožujejo risanje nasmehov in prav vsaka ima svojo skrivnost.
Katera te bo obiskala? :)

Vsaka izmed njih te popelje v svoj svet animacije. Animatorke poskrbijo, da je animacija za otroke drugačna, zabavna in polna presenečenj.

S Piko Fliko se boste na rojstnem dnevu skupaj podali čez morja in oceane do otoka Taka Tuka. Predstavila ti bo svoje prijatelje in se skupaj s tvojimi prijatelji podala skozi izzive otoka Taka Tuka. Seveda ne bo manjkalo njenih vragolij in navihanosti. S pomočjo čarobne banane gospoda Ficka boste čarali in preizkušali svoje še neodkrite spretnosti ter talente, zato bo rojstni dan s Piko Fliko je prava pikasta dogodivščina.

Tinka Šminka se usede na vlak Bugi Vugi in ču ču, gremo skupaj na pot. Tinka te bo popeljala v svet cirkusa in cirkuških spretnosti in rojstni dan z njo bo poln balonov, čaranja in zabave. Tinka začne svoj dan migajoče in zabavno, ko se srečata pa jo le povprašaj, kako to ona spretno počne. Uh, še to: Si upaš ugibati, zakaj ima s sabo vedno toliko robčkov?
Frančkeske spretno migajo prstke in oblikujejo najrazličnejše figurice iz dooolgih balonov za vse prijatelje. Spretne so tudi v vrtenju čopičev in ti lahko 1 2 3 na lička, rokice ali nogice naslikajo najrazličnejše junake. Kateri je tvoj najljubši?

Doti je gospodična, ki obožuje pike in vse okrogle oblike. Nikoli ne pozabi na pravila gospodične olike in gospoda bontona, katera ti mimo grede predstavi na zabaven način. Z njo je ustvarjanje zabavno in nepozabno. Doti tvoj rojstni dan spremeni v najzabavnejšo tematsko dogodivščino in s sabo prinese najrazličnejše pripomočke, s pomočjo katerih se skupaj odpravite v tvojo najljubšo pravljično deželo. Skupaj ustvarjate in oblikujete pripomočke za igro, katere je seveda potrebno preizkusiti in se zabavati.