Ti trije možje so moji prijateji že dolgo časa. Veliko se družimo in skupaj osrečujemo otroke, jih obdarimo in presenečamo.  Vsi štirje smo mnjenja, da je za nas to najlepši in najbolj topel čas v letu. Ja res, topel, ker v decembru dobimo vsi toliko objemov, pisem, poljubčkov in močnih stiskov, da nam je zelo toplo pri srčku. To je tudi čas, ko sta topla oddeja in dišeč topel čaj naša dnevna spremljevalca.

Najdlje se z dobrimi možmi družita Pika Flika in Tinka Šminka, a kaj kmalu se jima je pridružila še Škratka Katka. Pod svoje okrilje smo vzeli tudi vilo Lili in Snežko Nežko. Letos pa se je še pridružila zaspanka Tjaša.

Vesela druščina prazničnih likov se je pred dnevi zbrala, skupaj so veliko debatirali in s skupnimi močmi pripravila različne predstave, s katerimi bodo letos risali nasmehe, ko bo prišel čas za obdarovanje otrok.  Vse pa so tokrat bile enotnega mnjena, namreč domislile so se, da tokrat bodo v vsaki predstavi, skupaj s pomočjo otrok pripravile presenečenje za bradatega gospoda, ki bo otroke obiskal, saj bo zagotovo tudi on vesel kakšnega presenečenja pripravljenega le zanj. Tako bodo otroci skupaj z animatroko peli, mogoče tudi zaplesali, morda izdelali ali pa kaj pričarali posebej zanj.

Kaj vse bodo ustvarjale, ušpičile, pripravile in odigrale Pika, Tinka, Škratka, Lili, Snežka in Tjaša, si poglej tukaj: http://malalu.si/praznicne-animacije/

 

P.S: Škratka Katka nam je še zaupala, da se njeni prijatelji škratki Opazovalčki, že potikajo naokoli in vpisujejo pridne otroke v knjigo bradatega gospoda.

skratka-in-bozicek