NAJBOLJ IGRIVA DRUŽINSKA KNJIGA!

............

Mala Lu ima recept za najbolj zabavne igre za vso družino

Tjaša Lončar: Domišljija Odkriva Tvojo Igrivost

Cena knjige: 28,50 EUR

vmesnaPasica


Pred tabo je svet igre in priložnosti za druženje, veselje, prijatelje, družino in zabavo. Veselim se, da boš tudi ti del mojega sveta, zato sem zate pripravila prav posebno zbirko dogodivščin.

Takšnih, ki bodo tebi in otroku pustile sledi v srčku, saj bosta skupaj odkrivala, raziskovala, se smejala in nadvse zabavala v preživljanju časa skupaj.

Ali pa se bo mali nadobudnež skupaj s prijatelji kaj novega naučil in domislil, saj so ideje zasnovane tako, da spodbujajo domišljijo, radovednost in otrokovo ustvarjalnost.

Prenesi si skrajšano verzijo knjige in kar takoj preizkusi, kako ti gre igranje. 
 
 
naroci knjigo
 
gumb1
 
 
mockup1d

naslov1

  • 99 iger razdeljenih na 9 poglavij
  • osnovna navodila z dodanimi idejami za zaplet in namigi, kako se lahko igraš po svoje
  • vse igre smo za boljšo predstavo tudi fotografirali
  • različne vrste iger, s katerimi bodo otroci razvijali različne veščine (fino in grobo motoriko, izoblikovali svoj socialni razvoj, razvili lastne kompetence in samopodobo, ter se pripravili na soočenje z različnimi situacijami in kasnejše izzive v življenju) nadgrajevali močna področja in dopolnjevali šibkejša, se učili in zabavali
  • pomoč in usmeritve za starše, učitelje, varuške, babice, dedke, strice, tete … kako zaposliti in animirati najmlajše in z njimi preživeti več skupnega časa
  • ideje in predloge za zabavne aktivnosti na rojstnodnevni zabavi, na poti na izlet, v deževnem vremenu, zunaj na travniku, na piknikih, na počitnicah…
  • 251 strani, mehka vezava, format: 22,5 x 22,5 cm

Knjiga stremi k samostojnemu prebujanju otroških idej in domišljije preko igre.Ta otroku odpira neskončne možnosti in odkritja raznoterih realnih in nerealnih situacij. Saj sama verjamem, da negovanje in poigravanje z domišljijo pripomore k bogatejšemu naboru asociacij ter bogati našo ustvarjalnost. Ustvarjalnost pa je temelj za razvoj posameznikove inovativnosti, ki je v današnjem času precej cenjena in pomembna kompetenca.

Izkušnja tista, ki otroku predstavlja gonilo in omogoča njegov optimalni fizični, psihološki in socialni razvoj.
V ta namen sem pripravila igre, ki sem jih razvrstila v devet različnih sklopov. S tem želim otrokom ponuditi čim bolj raznoliko in stimulativno okolje za domišljijsko in ustvarjalno igranje. Verjamem, da boste knjigo izbrali z določenim namenom in da vam bo postregla z vsebino, ki jo potrebujete za svoj navdih. Predlagam vam, da knjigo berete skozi otroške oči in se spontano prepustite toku svojih misli.
Morda vas požgečka kakšna prisrčna ideja in boste ravno vi tisti, ki boste kreatorji novih otroških iger. Vsekakor pa vam želim ogromno zabave in nasmejanih uric v družbi mladih nadobudnežev.
 
naroci knjigo
 
gumb2
 
 
darilo2

naslov1

recenzija11recenzija8recenzija3

recenzija7recenzija1

 
naroci knjigo

vzorecDOTI_micro_siva