Hip hura, cirkuška zabava!

Ja Tinka Šminka je ena tistih klovnov in klovnes, ki se nadvse rada zabava, igra, preseneča otroke na rojstnih dnevih in prevzame skrb staršev, kaj in kako bi se otroci igrali na zabavi.

Cirkuške igre so na njenem urniku na vsaki zabavi in rojstni dan v njeni družbi ne mine brez iger z baloni, kopico rutk s katerimi naredimo prve korake v svet žongliranja in seveda čarovnije, katero so jo spretno naučili njeni prijatelji čarodeji na ples nikoli ne pozabi – takšega kjer se ogrejemo, zabavamo in še kaj zabavnega naučimo.

Rojstni dan s klovneso Tinko Šminko je pustolovščina. Skupaj se odpravite na pot z vlakom, kateri se ustavi v različnih deželah, hitro ogrejete prstke in se preizkusite v spretnem oblikovanju balonov in z malo truda, poguma ter iznajdljivosti se otroci naučijo izdelati figurico iz balonov. Ta zabavna klovnesa je navdušena nad baloni in zato se v njenem kovčku skrivajo baloni najrazličnejših oblik in velikosti, katere z veseljem uporabi, ko pride čas za igre na zabavi.

Klovnesa Tinka Šminka poskrbi, da vključi v animacijo otrok igre, katere spodbujajo k skupnemu sodelovanju in dogovarjanju, obračanju pravil (iger) na glavo, veliko se gibajo in se zabavajo. Rojstnodnevna zabava je pravo doživetje, katera spodbuja otroško domišljijo, otroške ideje in njihove sposobnosti. Druženje, rajanje in zabava s klovneso je pripravljeno in izpeljano tako, da je skrb staršev, kaj zabavnega bodo otroci delali, katere pripomočke in igre morajo priskbeti, odveč. Saj vse pripomočke za igro, presenečenje za vse povabljene prijatelje in vse kar potrebujemo za super zabavo, prinese Tinka Šminka s sabo. Potrebuje le prostor, nasmejane otroke in čas.

Tra la la, začela se bo rojstnodnevna zabava!
Tinka Šminka 2 (2)