Kje nas najdeš?

............

Vse smo prave potepinke! Z veseljem se odzovemo na povabila na rojstnodnevne zabave, družinske piknike, otroške prireditve, v šole in vrtce, na otvoritve trgovin, promocije podjetij, obdarovanja otrok…. in poskrbimo, da je zabava za otroke drugačna in zabavna.

Uživamo v potepanju in spoznavanju novih prijateljev, z veseljem se pripeljemo v vse konce in izvajamo animacije po vsej Sloveniji. Veliko krajev smo že obiskale, še več pa jih bomo.

Kjer je rojstni dan, kjer se pihajo svečke, na zabavah za otroke in kjer so mali prijatelji, tam so lahko tudi Tinka, Pika, Doti in Frančeske. Rojstno dnevne zabave lahko praznujemo zunaj, notri, v kakšnem najetem prostoru ali pa tvojo sobo spremenimo v čarobno deželo. Vse je mogoče!

Družinska srečanja ali praznovanja različnih obletnic so super priložnost, kjer se skupaj igrajo mali in veliki ter sodelujejo in se zabavajo.

Otvoritve trgovin, igrišč, podjetij,… so dogodki, kjer obiskovalcem izdelamo figurice iz modelirnih balonov, vključimo poslikavo obrazov ali različne igre kot so veliki spomin, kolo sreče,…

Vrtce in šole, Tinka Šminka in Pika Flika obiščeta na začetku šolskega leta, ob koncu ali ob obletnici, ob podelitvi bralne značke,… kjer pripravita zabavno predstavo, s sabo lahko pripeljeta Frančeski, kateri oblikujeta balone za otroke in izdelujeta poslikavo obrazov ter rokic.