Kakšna je naj zabava?

............

Takšna z glasno muziko? Takšna z velikansko torto? Mala Lu vztraja, da zabave ni brez igre in balonov!
Vprašajte jo in z veseljem bo poskrbela za oboje.

Zabava je najboljša takrat, ko imaš ob sebi prijatelje! Takšna, kjer ti prijatelji pomagajo pihniti vse svečke na torti in takšna, kjer čas odhoda prehitro pride.
Na zabavi ne sme manjkati balonov, iger in smeha.

Seveda pred začetkom ne pozabi oblikovati svojih vabil.
Nekaj idej za izdelavo najdeš tukaj: http://malalu.si/vabila-za-rojstni-dan/

Ne pozabi na krožnike, prtičke, slamice, kozarčke, klobučke… vse na enem mestu in zelo veliko izbire imaš tukaj: http://party.si/si/
Vsaka zabava za rojstni dan je nepozabna. Je polna smeha, vriskanja, veselja in iger. Animatorke Pika Flika, Tinka Šminka, Doti ali Frančeskajo poskrbijo za nepozabno zabavo za otroke, kjer na lička rišejo nasmeške. Skupaj z otroci čarajo, plešejo, pojejo, rajajo, se igrajo z baloni in skupaj oblikujejo tiste dooolge balone. Seveda pa ne pozabijo kaj simpatičnega pričarati tudi za slavljenca ali slavljenko.
Za igre, zabavo, balone, glasbo, pripomočke za igro, smeh in super spomine poskrbi ena od animatork, ti le sporoči kdaj praznuješ, koliko svečk bomo pihali na torti, koliko prijateljev bo na tvoji zabavi in najpomembnejše, katera gospodična naj te obišče!

Ideja za igro za rojstni dan – Pozor!

Prepričana sem, da bodo na tvoji zabavi baloni različnih barv in oblik. Je res?
Zato sem zate pripravila idejo, kako jih lahko na zabavi uporabite pri igri. Imenuje se Pozor!
Za igro potrebuješ glasbo in balone. A besede POZOR se pazi, da balona ti kdo ne vzame pred očmi, zato 1, 2, 3, daj na »pecelje« ušesa si!

Slavljenec/slavljenka si izbere svojo najljubšo pesem, po prostoru pa raztrosimo balone (enega manj kot je prijateljev na zabavi). Slavljenec/slavljenka je prvi vodja, ki daje ukaze (medtem igra glasba) kot so: plešite, žgečkajte se, skačite po eni nogi, počepnite, žvižgajte, poskakujte,… ko zakliče POZOR stečemo k balonom. Tisti, ki ostane brez balona je naslednji vodja in zamenja slavljenca/slavljenko.