Doti

............

Doživlja Osvobaja Tvoje Ideje, to je DOTI.

Skuštrana gospodična obožuje mavrične barve in pike. Njene spremljevalke so male pikice in velike pike. Očarajo jo pikapolonice, katere so njene mini sodelavke. Doti uživa v ustvarjanju, v iskanju ter spodbujanju otroške domišljije in raziskovanju  ter spoznavanju in izmišljanju njenih novih iger.

Najbolj jo osreči priložnost, ko pred njo postaviš različne materiale in potem si mora izmisliti novo igro, aktivnost ali pa idejo za ustvarjanje.

Uživa v družbi svojih prijateljev Jakoba, Hane in Tomaža. Z njimi preživi veliko prostega časa, se skupaj zabavajo, igrajo, raziskujejo, odkrivajo nove gozdne poti v bližnjem gozdu, skupaj ustvarjajo in domišljija teh štirih prijateljev resnično nima meja.

Doti igrivosti in idej res ne manjka, je prava zakladnica predlogov, kako se zabavati, krepiti domišljojo in predvsem kako izkoristiti čas s prijatelji in družinskimi člani.

Ta gospodična je prava mojstrica organiziranja tematskih zabav za otroke, kjer se skupaj z otroci potopi v različne prostore, svetove, prizorišča,…

Teme:

Avtomobili: Potopimo se v svet hitrih avtomobilov, dirk, ustvarjanja svojih avtomobilov, avtopralnice, semaforjev,…

Lepotilni salon: Skupaj ustvarjamo v lepotilnem salonu, si izdelujemo lepotne dodatke in poskrbimo za prikupne pričeske,…

Gibajmo se: Vsi migamo, plešemo in ustvarimo gibalno zabavo. Se potopimo v različne otroške svetove. Poskrbimo, da zvečer vsi popadamo v posteljice.

Detektivi: V kolikor je v najmlajših veliko detektivskega navdiha, se skupaj preobrazimo v male detektive in odkrivamo drobne skrivnosti in velike uganke.

Pravljične prigode: Zgodila se je prava zmešnjava in Doti so se na knjižnih policah pravljice med sabo pomešale, zato jih skupaj razrešimo, odplešimo in odplujmo v pravljičen svet.

Vesolje: Veš kako se potuje z raketo? No skupaj s skuštrano gospodično se odpravimo med vesoljčke in z igrami pridobimo poln rezervoar za hitro pot nazaj.

Pust, pust: Zakaj bi čakali na pustni čas, če lahko imamo svoje igrivo pustno rajanje, kjer se spremenimo v naše najljubše junake in zabava se lahko začne.

Vaše želje: Z veseljem pa Doti združi vaše želje in njene predloge ter tako ustvarimo edinstveno le vašo zabavo, kjer je tematika, igre in vso ustvarjanje prilagojeno vašim željam!