Dogodki in promocija

............

Veliki in mali prijatelji si bodo vaš dogodek, trgovino, festival, podjetje, trgovsk center, piknik, stojnico na sejmu,… ali prireditev zapomnili po tem, kako super se bodo pri vas počutili.

Dogodek v vašem podjetju, otvoritev podružnice ali nove poslovalnice, rojstni dan podjetja ali obletnica delovanja, družinski dan ali prireditev, ki jo organizirate, vam z veseljem popestrimo in pomagamo poskrbeti, da bo ostal malim nadobudnežem v spominu še dolgo časa.
Nudimo vam različne možnosti, saj lahko izbirate med storitvami, ki poskrbijo za večjo prepoznavnost vašega podjetja ob različnih dogodkih.

S pomočjo naših animatorjev, zabavnih iger, oblikovanja balonov, poslikave obrazov, predstav, čarobnih čarovnij v katere je vključen tudi vaš logo, storitev, slogan ali izdelek. Za male in velike obiskovalce izdelamo iz balonov zabavne živali, zapestnice, klobuke, risane junake,… in v risane junake jih lahko s pomočjo poslikave obrazov tudi spremenimo. Pripravimo najrazličnejše nagradne igre, kjer z malo spretnosti in sreče dobijo zabavne nagrade.

INTERAKTIVNE PREDSTAVE in ANIMACIJE ki spodbujajo DOMIŠLJIJO

• Predstava Pike Flike ali Tinke Šminke: animatorka lahko v celotno animacijo vključi vaše produkte, logotip ali elemente, ki so značilni za vaše podjetje. Predstave lahko pripravimo tako, da so del njih tudi vaši zaposleni in se tako oblikuje zabavno in nepozabno druženje za vas in vaše poslovne partnerje.

• DOTI delavnice: ustvarjamo in damo domišljiji prosto pot. Rišemo, sestavljamo, oblikujemo, packamo, barvamo,… poskrbimo za male prijatelje, medtem ko starši brezskrbno nakupujejo, se dogovarjajo, preizkušajo vaše izdelke,…

ZABAVNE in KREATIVNE USTVARJALNE DELAVNICE
• Družinski dnevi: pomagamo vam organizirati dan tako, da pripravimo tematske igre, ustvarjalno zabavne kotičke za otroke, vključimo poslikavo obrazov, oblikovanje balonov, foto kotiček, smešne poligone za vse udeležence, tematsko oblikovane poligone…

• Delavnica oziroma zabava z baloni: priložnost, da se udeleženci naučijo izdelati figurice iz modelirnih balonov in da zabavno in nasmejano druženje še dolgo ostane v lepem spominu najmlajših, v delavnico vključimo tudi različne igre z baloni, katere vključujejo skupinsko sodelovanje.

MIGAMO, PLEŠEMO, OBDARUJEMO in SKUPAJ RIŠEMO NASMEHE

• Pripravimo lahko različne tematske igre in dogodivščine, aktivnosti in delavnice prilagojene vaši dejavnosti. Tako poskrbimo, da je celotna organizacija prilagojena vašemu dogodku.
• Otroška rajanja in tematsko oblikavane aktivnosti, ki poskrbijo da se dodobra razgibamo
• Kjer so mali in veliki prijatelji, tam smo tudi mi, ki rišemo nasmehe na njihova lička. Vaše poslovne partnerje, prijatelje, male obiskovalce ali otroke vaših zaposlenih z veseljem obdarimo s figuricami narejenimi iz balonov ali jim lička ali rokice poslikamo z barvami za poslikavo ter jih spremenimo v njihove najljubše junake.

VAŠI PREDLOGI + NAŠE IZKUŠNJE + IDEJE = NEPOZABNO DOŽIVETJE

Vse možnosti pa lahko premešamo skupaj, dodamo še vaše želje in naredimo dogodek, ki bo točno takšen, kot ga želite.
Skupaj z vašimi željami in našimi izkušnjami, bomo vaš dogodek naredili nepozaben in zabaven. Za dodatne informacije nas kontaktirajte na: tjasa@malalu.si ali številko 040 255 864 in z veseljem bomo pomagali popestriti vaše dogodke.