Ustvarjeno oblačnega 4. maja 2016

…ali čarodejka!

Veš, da imajo slavljenci čarobno moč? Ja, čisto zares.

Pika Flika in klovnesa Tinka Šminka uživata, ko lahko s pomočjo otrok čarata na piknikih, prireditvah za otroke, družinskih dnevih in srečanjih, otvoritvah trgovin ali ko prideta na rojstni dan, kjer presenetita male ter velike prijatelje…. Torej vse povsod, kjer so njuni mali prijatelji in kjer lahko rišeta nasmehe.

Čaranje jima uspeva s pomočjo otrok in čarobnega prahu ter čarobne palice. Pripomočkov za čaranje se v njuni torbi skriva kar nekaj. Med vsemi se skriva prav posebna čarobna palica, ki deluje samo ob posebnih priložnostih.  Res! Deluje samo takrat, ko je ob njej slavljenec ali slavljenka, takrat postane njuna najljubša čarobna palica čarobna-in res deluje! Drugače noče delati. Sta poskušali že vse mogoče trike in prijeme, ampak ne deluje. A ko prideta na rojstni dan in jo podata slavljencu oz. slavljenki, pa ta kar oživi.

In tako imamo na rojstnem dnevu čarodeja oz. čarodejko. Ta si Pikino ali Tinkino in seveda pomočjo prijateljev na zabavi pričara celo darilo. In še nekaj drugega pričara…ampak to naj zaenkrat ostane skrivnost, katero izveš, ko vas obišče Pika Flika ali Tinka Šminka na rojstnem dnevu.

Seveda čaranje ni edino presenečenje, za katerega poskrbita Pika in Tinka na zabavah z njima.

Aja…tukaj lahko vidiš, kako zgleda posebna čarobna palica:

Čarobna palica

 

Preden tvoja izbrana prijateljica pride na rojstni dan ali kakšen drug dogodek, sem jaz zelo radovedna.

Kako zelo izveš tukaj: http://malalu.si/zakaj-sem-tako-radovedna-pri-pripravah-na-rojstni-dan/