Animacija za rojstni dan

............

mala lu animacije

Se še spomniš metuljčkov v trebuhu ob čakanju, da bodo kazalci na uri točno na tistem mestu, ki pomeni začetek tvojega praznovanja za rojstni dan? Pa pričakovanja daril, pihanja svečk in sladkanja s torto? Jaz jih še vedno občutim pred vsako zabavo!Rojstni dan je dan, do katerega vedno odštevam in rišem križce na koledar. Veselim se vsakega posebej, in vem, da se ga veselijo tudi moji mali prijatelji.
Zakaj? Ker to pomeni, da bo tudi za njih prišel čas praznovanja in zabave s prijatelji.


Verjamem, da boste za prigrizke, sladkarije, pijačo in torto ali kolačke s svečkami odlično poskrbeli, pri tem, kaj bodo otroci počeli in kako se bodo zabavali pa vam lahko pomagam jaz.
Čas za zabavo

Ples, zabava, rajanje, baloni, ples, čaranje, baloni, presenečenja, smeh, igre, poslikava obraza, še več plesa, balonov in domišljije. Po vsem tem bodo tako otrokom, kot tudi staršem ostali nepozabni spomini na čudovito zabavo za rojstni dan.

Gremo v cirkus Bugi Vugi ali na otok Taka Tuka?

Tinka Šminka živi v cirkusu Bugi Vugi. Skupaj z otroci se bo odpravila v svet cirkusa, cirkuških spretnosti in zabavnih popotovanj v različne dežele. Spoznali bodo Tinkine prijatelje čarodeje in se naučili čarati, odplesali bodo njen zabavni ples Bugi Vugi, se igrali Tinkine cirkuške igre in se zabavali.


Lahko pa s Piko Fliko obiščejo otok Taka Tuka, do katerega jih vodi zabavna dogodivščina mimo gozda žgečkljivih navihanih opic. S pomočjo čarobnega prahu bodo spoznali prebivalce otoka Taka Tuka in preverili, če semaforji na otoku delajo pravilno, trenirali pihanje svečk in se zabavali v Pikinih navihanih igrah.

Da se na rojstnodnevno zabavo kar se da dobro pripravim pa sem zelooo radovedna.Zakaj?


Ker ima slavljenec rojstni dan le enkrat v celem letu in mora biti res poseben.
Ker rada pripravim presenečenje za slavljenca, ker me najbolj osreči velik nasmeh na obrazu in iskrice v očkah otrok.
Ker vsako rojstnodnevno animacijo oziroma zabavo rada prilagodim slavljencu. Vse informacije, ki mi jih zaupate mi pomagajo narediti zabavo za male nadobudneže nepozabno.


Kaj vse me zanima, da lahko poskrbim za super zabavo, najdeš tukaj.


Si tudi ti radovedna/radoveden?

Če imaš kakšno vprašanje ali pa me želiš povabiti na rojstni dan, mi lahko pišeš na tjasa@malalu.si ali preko spodnjega obrazca, lahko pa me kar pokličeš na telefonsko številko 040255864.

Kako ti je ime?

Od kod prihajaš?

Na kateri mail ti lahko odgovorim?

Sporočilo

Nisem spletna pošast :)

captcha

Strinjam se s prejemanjem elektronskh obvestil o posebnih ponudbah in novostih Male Lu.